62-годишен мъж с влошено психично здраве се барикадира в лятна

...
62-годишен мъж с влошено психично здраве се барикадира в лятна
Коментари Харесай

Екшън в село Рупци: Мъж рани с нож две жени и взе едната за заложник

62-годишен мъж с влошено психологично здраве се барикадира в лятна кухня, част от жилищна постройка в село Рупци, община Червен бряг. Той е нападнал и ранил с нож две дами – на 76 и на 73 годишна възраст. Това оповестиха от полицията.

Извършителят е претърпял интервенция и към момента не може да бъде разпитан

Сигналът за случая е получен във вторник към 19:00 часа. На място чиновниците на реда открили счупени домашен съдове и потрошено имущество. Мъжът е отказал да извърши полицейско предписание и взел за пленник едната от жертвите си.

За да преодолее съпротивата му, служител на реда е създал изстрели в безвредна посока. Служителите съумели да влязат в помещението и да изведат 62-годишния с белезници.

 „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Откриха отвлечено дете в Лясковец 1 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)  „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си 3 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си  „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Откриха отвлечено дете в Лясковец 1 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)  „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си 3 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си

И на двете дами е оказана здравна помощ. 73-годишната е настанена в болнично заведение в Плевен, без заплаха за живота. Извършителят е превозен до УМБАЛ " Д-р Георги Странски " - Плевен и настанен в клиника без заплаха за живота. Задържан е за период до 24 часа и е обезпечена полицейска защита в болничното заведение.

Твърди се, че дамата е чувала гласове и се чувствала преследвана

На мястото на престъплението е осъществен оглед и са конфискувани материални доказателства, съпричастни към действието. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е сезирана Районната прокуратура.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР