62-годишен бургазлия е отговорен за тройната катастрофа, която вчера следобед

...
62-годишен бургазлия е отговорен за тройната катастрофа, която вчера следобед
Коментари Харесай

Подпийнал водач е отговорен за катастрофата, блокирала за 5 часа пътя Созопол-Бургас

62-годишен бургазлия е виновен за тройната злополука, която през вчерашния ден следобяд блокира за пет часа пътя Созопол-Бургас и докара до 20-километрови колони от коли.

Движението беше затруднено и от множеството аварили в следствие леки коли по пътя. Неговата кола изгаря изцяло в злополуката.

Напрвеният му от служителите на реда тест с дрегер е отчел 2, 20 промила алкохол в кръвта. Това се равнява почти на 140 гр. корав алкохол.
 трафик дияна бедросян
Инцидентът е станал в 14.40 часа на пътя Созоопл-Бургас, км. 249+6 от кв. " Крайморие ", в посока пътен възел " Юг ". Водачът на лек автомобил " Хюндай Гец ", с бургаска регистрация, каран от 62-годишен мъж. -->
 
Той застига и блъска " БМВ 316 ", с бургаска регистрация, ръководен от 39-годишен бургазлия, който от удара отскача и удря ремаркето на намиращия се пред него " Митцубиши Паджеро ", ръководен от 39-годишен бургазлия.

Водачът на " Хюндай " е карал с несъобразена с пътните условия, интензитета и трафика скорост. 
 
От злополуката са потърпевши 62-годишният мъж , който с фрактура на дясната бедрена кост, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в поделение " Ортопедия " на УМБАЛ-Бургас и лидерът на БМВ-то, който с травма на главата и мозъчно разтърсване, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в " Неврохирургия " на УМБАЛ-Бургас.

От случая Хюндая, който е бил оборудван с газова уредба, изгаря изцяло, като са нанесении материални вреди по другите две коли, три звена от еластичната защитна ограда и три крайпътни колчета.

На 28 юли три произшествия станаха причина за съществени тапи и блокиране на придвижването на всички изходни точки на града - тройна злополука аргументи запушване на пътя Бургас-София, а запалила се кола с газова уредба в другото платно затвори краткотрайно автомагистрала " Тракия ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР