61-годишният Том Круз се раздели шокиращо с 36-годишната руска красавица

...
61-годишният Том Круз се раздели шокиращо с 36-годишната руска красавица
Коментари Харесай

Том Круз се раздели шокиращо с дъщерята на руски депутат след като се запозна с децата ѝ

61-годишният Том Круз се раздели шокиращо с 36-годишната съветска хубавица елисавета Елсина Хайрова единствено дни откакто се срещна с децата ѝ. Приятели разкриха, че Том е прекъснал романса си с хубавицата, само че е желал да останат другари, тъй като живеят в един и същи жилищен блок в Лондон.

 

 

Елсина е щерка на изтъкнат съветски народен представител и някогашна брачна половинка на олигарх, който търгува с диаманти.

Източник съобщи: „ Да приключат нещата с неприятна нотка ще е неудобно, в случай че се сблъскат в асансьора. Между тях няма никакви неприятни усеща, само че за Том връзката им просто към този момент е в предишното. “

The Sun разкри, че Том и Елсина, дъщерята на съветския политик Ринат Хайров, са имали няколко срещи през декември.

Той е наел за тях етаж от шикозния ресторант „ Новиков “ и я е завел в Зимната страна на чудесата в Хайд парк.
Този месец двойката беше посетител на галавечеря, на която присъстваше принц Уилям.

Филмът на Том „ Мисия: Невъзможна – Смъртна разплта, част първа “ идващия месец ще се бори за Оскар за тон и образни резултати.

Бившата манекенка, която е английска гражданка, преди този момент беше омъжена за съветския магнат Дмитрий Цетков,припомня SafeNews.

С него споделяше парцел за 22 милиона английски лири в имението Уентуърт в Съри. Както и къщи в Лондон на стойност 18 милиона лири. Двойката също притежаваше парцели както в Дубай, по този начин и в Кипър. Заедно с сбирките си от коли, бижута и творби на изкуството на стойност милиони лири.

Разводът на Хайрова пълнеше страниците на жълтата преса това лятото. След като съветската хубавица беше упрекната, че е укрила обилни активи от някогашния си брачен партньор. Включително сбирката й от чанти за милион лири. Преди това тя бе забелязана в съда през 2022 година Красавицата бе наказана да заплати 117 000 лири, които дължеше на компанията, която конфигурира фонтани в дома й в Съри. Тогава отбраната на светската дама уточни, че нейният някогашен брачен партньор е в „ листата на най-издирваните от Кремъл “.

Том Круз не е свързван обществено с никоя жена след развода с третата му брачна половинка Кейти Холмс преди 15 години. Въпреки че неотдавна се говореше, че се среща с Шакира, както и с колежката си от „ Мисията невъзможна “ Хейли Атуел.

 

Източник – The Sun/Превод:SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР