61-годишната звезда от Мълчанието на агнетата Джоди Фостър призна, че

...
61-годишната звезда от Мълчанието на агнетата Джоди Фостър призна, че
Коментари Харесай

Джоди Фостър: Имам обсесивно-компулсивно разстройство

61-годишната звезда от " Мълчанието на агнетата " Джоди Фостър призна, че страда от лека форма на обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР) в работата си и обича да прави описи с неща за извършване.
Прочетете още
" Имам две разнообразни страни, а режисьорската е доста по-вярна на това, което действително съм. Имам мнение за всичко. Аз съм доста раздвоена и съм човек, който мисли за бъдещето. Обичам да провеждам. Обичам да върша описи. Леко съм свръхфокусирана и пострадвам от леко ОКР. И всички тези неща не са доста положителни за актьорската игра ", показа тя пред списание Interview. " Трябваше да се науча по какъв начин да се оправям с тях. Така че за мен е по-удобно да бъда режисьор. Мисля, че може би в случай че скърбя за нещо в кариерата си то е, че не съумях да дирижирам повече филми, само че в действителност се гордея с тези, които направих. Те не бяха грандиозни шлагери, само че са в действителност персонални истории, които значат доста за мен ", добави Фостър.

Иначе измежду филмите, в който не се изявява като актриса, а е зад кадър са: " Бобърът " с присъединяване на Мел Гибсън и " Money Monster " с Джордж Клуни, който се превъплъщава в ролята на ефирен финансов консултант, който отвличат, написа Dir. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР