61-годишна пенсионерка съди банка, след като е била измамена с

...
61-годишна пенсионерка съди банка, след като е била измамена с
Коментари Харесай

Пенсионерка “изгоря” с 40 000 долара и пластична операция заради имитатор на Джони Деп

61-годишна пенсионерка съди банка, откакто е била излъгана с 40 000 $ от подражател на Джони Деп, оповестява “Giant Freakin Robot ”. Жената от Бразилия попаднала на най-голямата машинация от мъж, представящ се за Джони Деп, който измъкнал от нея тази сума. Очевидно това лице се е представяло за артиста и е изпратило известие на дамата, убеждавайки я, че се нуждае от пари за присъди по правосъдни каузи, в които е взел участие.

Съвсем почтено казано, като се има поради, че Деп беше заплетен в правосъдни каузи с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, разумно е за какво някой би могъл да се хване на сходна машинация.

61-годишната пенсионерка от Бразилия декларира, че е почнала онлайн връзка с лице, представящо се за Джони Деп, която е почнала през 2020 година Първоначално диалозите им се състояли от “въпроси от всекидневието ”, преди представящият се за Деп да стартира да приказва за упоменатата си история и за присъдите, които го чакат от многото правосъдни каузи, в които е забъркан. Нещата почнали да стават доста по-сериозни, когато имитаторът на Деп почнал сантиментална връзка с пенсионерката.

Адвокатът на пенсионерката, Едуарда Тоси, съобщи, че клиентката му е споделила, че имитаторът на Джони Деп й заречен да се реалокира при нея. Нещата стигнали до такава степен, че пенсионерката се подложила на пластична интервенция, мислейки, че ще живее в Лос Анджелис с имитатора на Деп.

Въз основа на правосъдния иск пенсионерката съди Banco do Brasil, като декларира, че са разрешили на измамника да открие подправена сметка. На имитатора на Джони Деп е било разрешено да открадне тези пари от нея, без банката да се намеси.

Банката обаче отвръща на удара, заявявайки, че дамата непринудено е предоставила парите си, тъй че те не са отговорни.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР