61-годишен мъж със 70 % изгаряния е приет за лечение

...
61-годишен мъж със 70 % изгаряния е приет за лечение
Коментари Харесай

Мъж е с опасност за живота и тежки изгаряния след инцидент с газова бутилка


61-годишен мъж със 70 % изгаряния е признат за лекуване в Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ МЕДИКА РУСЕ “ . Пациентът е бил докаран в Лечебното заведение на 15 август следобед с кола за спешна помощ от Кубрат.

Бил е признат по неотложност, а пострадванията обработени с хирургическа интервенция под упойка. Към момента пациентът е в тежко положение, потрес. Има заплаха за живота му. Изгаряния са тежки и са по цялото тяло , прецизираха от болничното заведение. 

Мъжът е потърпевш след случай с газова бутилка, до момента в който приготвял приготвял зимнина. От екипа на отделението по Пластично-възстановителна хирургия допълниха, че следва да бъдат осъществени спомагателни интервенции. 

Това е следващият случай за последния месец на пациент признат в УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “ след случай с газова бутилка. Само преди дни в болничното заведение беше докарано семейство от Габрово, потърпевшо по сходен метод.

Тяхното лекуване продължава. От лечебното заведение още веднъж приканиха хората да бъдат изключително деликатни, когато боравят с газови горелки или котлони . „ Нека уредите да бъдат проверявани от време на време съгласно напътствията в оторизираните за това места, с цел да се избегне до най-малко сходни тежки произшествия “, споделиха още от болничното заведение. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР