61 000 парфюма, текстилни изделия, спортни обувки, чанти, колани и

...
61 000 парфюма, текстилни изделия, спортни обувки, чанти, колани и
Коментари Харесай

Унищожиха голямо количество контрабандни парфюми и „маркови“ стоки

61 000 парфюма, текстилни произведения, спортни обувки, чанти, колани и портмонета бяха унищожени под контрола на Търговско дружество " Южна морска " - Агенция „ Митници “ при започване на юли в Свиленград.

Стоките са имитации на световноизвестни марки и са били предопределени за реализация както на българския пазар, по този начин и в други европейски страни, оповестиха от организацията.
 Въвеждат нова митническа декларация за импорт на артикули под 150 евро Въвеждат нова митническа декларация за импорт на артикули под 150 евро
Нова митническа декларация за импорт на артикули, чиято стойност не надвишава 150 евро, се вкарва от 1 юли. Това оповестиха от Агенция " Митни...

Чрез натрошаване бяха унищожени 43 000 парфюма, фалшификати на 15 световноизвестни марки. На механично нарязване бяха подложени близо 16 940 тениски, дамски и мъжки блузи, спортни комплекти, както и още 865 спортни обувки и 200 дамски чанти с логото на хитови марки.

Фалшификатите са арестувани от митническите чиновници на " Капитан Андреево " през тази и предходната година при опити да бъдат пренесени в нарушаване на европейски Регламент № 608/2013 и Закона за марките и географските означения.

За всички унищожени артикули представители на правопритежателите на марките са открили, че продуктите са подправени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР