600 симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха Бойко Борисов в Силистра. Дунавският

...
600 симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха Бойко Борисов в Силистра. Дунавският
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ в Силистра: Путин е агресор, ГЕРБ първа подкрепи Украйна

600 симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха Бойко Борисов в Силистра. Дунавският град е следващата спирка от обиколката на някогашния министър председател.
 
" Тук сме, тъй като би трябвало да се борим. Новите Жан-Виденовци обикалят страната и споделят, че можем всичко да си купим, че дори ще ни остане и за агнешко за Великден ", сподели от трибуната ръководителят на ГЕРБ в Силистра Мария Димитрова. 
След нея думата взе и лидерът на листата в Силистра Ивелин Статев Иванов.
 
Статев прикани хората да си създадат преценка какво е било преди, по време на ръководството ГЕРБ и в този момент, след ръководството на Политическа партия. " Такава " Промяна " никой не заслужава в България. Това, което направиха за 2 година демонстрира, че с изключение на ГЕРБ никой не е правил нещо рационално, с цел да няма инфлация, недостиг и голям външен дълг ", съобщи той, призовавайки на 2 април да се гласоподава с номер 2.
 
Теменужка Петкова, която е лидер в Търговище, също разяснява отчета на служебния финансов министър. Тя заяви, че в случай че с една дума би трябвало да се дефинира положението на държавния бюджет след отчета на служебния финансов министър, то това е " сериозно ". " Някои го дефинират като предфалитно. Дължим това положение на " Промяната ", които пристигнаха с огромните искания и за няколко месеца унищожиха страната. 
 
" Изведнъж предлага ограничения, които да внесе в новото Народно събрание. Това, което се е случило, е, че служебното държавно управление предлага законодателни ограничения. Ако на 6 - 7 април има парламент, ние ще получим проектобюджета. Защо наложително би трябвало да има държавно управление? Нито една партия, съмнявайки се, че отново ще отидем на избори, няма да гласоподава тези промени. След войната в Украйна няма съветски туристи. Цяло лято вадиха бомби и какво ли не. Нашите малките екрани споделяха на чужденците: " Ако желаете да срещнете бомба, елате в България ". Сега има предупреждентие за банкрут, в случай че няма държавно управление, ще има действителен банкрут ", сподели Борисов. 
 
Той бе безапелационен, че фискалният запас се цялостни със заеми. " Разбираме, че има чадъри от държавното управление на Радев за стотици милиарди. Това сподели Асен Василев при Цветанка Ризова. Вика, че хората са с една концепция по-добре. Той или не върви на магазин, или не цялостни гориво. Това, което запознат съм него, е, че служебното държавно управление граби. "
 
" Фискалният запас ще изтънее още. Ако ние, победим, аз знам по какъв начин. Лозунгът на ПП-ДБ е " Има по какъв начин ". Кога употребвяваме този израз? Когато нещо не може да се направи и отговорът е " Има по какъв начин ", т.е. по втория метод. Аз знам по какъв начин ", сподели Борисов. 
 
" Пускат слух, че някъде извън щели да ме наведат и ние щели сме да подкрепим държавно управление, с цел да могат да довършват кражбата. Партньорството е в кръвта ми. Ние първи застанахме на страната на Украйна, тъй като Путин е агресор. Без равносопоставено присъединяване на ГЕРБ във властта, не може. Празен чек не подписваме ", отсече водачът на ГЕРБ. 
 
" Победата ни би трябвало да е с разлика. Ние към този момент сме ги победили. Познавам ги тези хора, интересува ги единствено и единствено да се докопат до властта. След това ще се изпокарат свиреп. Нали гледате в Америка по какъв начин падат банките. Към октомври би трябвало да излезем на пазара най-малко за десетина милиарда. Ако няма постоянно държавно управление, ще ни одерат с лихвите.  В момента България е над милиард и половина на година лихви. 10 година сме държали бюджета на остатък. Когато аз ръководех, бяхме с Естония първи по бюджетен остатък. При мене газът е бил 33 лева, при тях 300 лева, в този момент е 100 лева ", сподели Борисов.
 
" И това ще мине. 1300 година сме оживели, ще оцелеем и след тях ", заключи Борисов в края на срещата в Силистра. 
 

 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР