60% от родилките виждат бая зор, докато си възвърнат фигурата

...
60% от родилките виждат бая зор, докато си възвърнат фигурата
Коментари Харесай

Маска стяга корема на родилки

60% от родилките виждат доста напън, до момента в който си възвърнат фигурата отпреди бременността. Повечето би трябвало да се оправят и с провисналата кожа на корема. Тъй като кожата е най-големият човешки орган, износването на бебе и раждането я разтягат мощно. След това тя провисва, а по нея остават напречни белези, варикозни и разширени вени, стрии, акне и други

За справяне с тези проблеми доста дами се подлагат на скъпи хирургически и СПА прицедури. За благополучие има и на ниска цена метод да се стегне кожата с подръчни естествени артикули у дома, който е и доста на ниска цена.

Ето една домашна рецепта за маска за стомах. Ако се ползва постоянно, тя заличава белезите и понижава целулита. Това я прави подобаваща освен за родилки, само че и за хора, които са се подложили на строга диета или липосукция и са отслабнали доста бързо, " прибирайки " корема.

Съставки

клей на прахуляк

растително масло

зелен или черен чай

кафе

лешников дестилат

Това не са единствените субстанции, които имат кръвоспиращ резултат върху кожата. Но те са налични. От растителните масла най-подходящо е маслото от авокадо, само че и лененото прави работа. Важното е, че има овлажняващ кожата резултат. За типа на клея също няма желания, значимото е да е на пудра като талк. А чай и кафе се прибавят поради съдържащите се в тях танини и кофеин, които също имат кръвоспиращ резултат.

Приготвяне

В пласмасова кана първо се сипва клеят - 1 ч.ч. или 100-150 година След него наред са 1/4 ч.ч. чай, 1 ч.л. витаминозно масло от авокадо и 1 ч.л. кафе. Последна се прибавя 1 ч.л. дестилат от лешници. Следва разбъркването, само че защото сместа още е суха, по малко се долива още кафе или чай. Колко течност ще долеете, зависи от типа клей. Бъркате, до момента в който се получи хомогенна примес без бучки и с добра консистенция за размазване.

Приложение

Сместа се маже по корема един път или два пъти на ден на тъничък пласт. Оставя се 15-20 минути да изсъхне и след това се измива елементарно с хладка вода. Колкото по-често си вършиме маската, толкоз по-бързо кожата на корема ви ще се стегне и изглади. /24zdrave.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР