60 от пациентите остават за лечение в болницата, защото трябва

...
60 от пациентите остават за лечение в болницата, защото трябва
Коментари Харесай

Над 140 пострадали от снега са потърсили помощ в Пирогов

60 от пациентите остават за лекуване в болничното заведение, тъй като би трябвало да бъдат оперирани

Над 140 души са минали през травматологията на " Пирогов " през миналото денонощие. Те са с разнообразни счупвания поради рухване на заледени улици и тротоари. 60 от пациентите остават за лекуване в болничното заведение, тъй като би трябвало да бъдат оперирани, съобщи Българска национална телевизия.

Така наподобява тротоарът на една от централните улици в София. Живеещите в региона настояват, че в квартала не се чисти от години.

В крайните квартали на града също има непочистени тротоари. Мъж без здравни осигуровки е заставен да търси помощ в " Пирогов ", след рухване в квартал Надежда.

Повечето пациенти минали през травматологията на " Пирогов " са в дейна възраст. Те са със счупени ръце, фрактури на глезените. Има и пациенти с по-тежки контузии, които са останали за лекуване в болничното заведение.

От Столичния инспекторат оповестиха, че отговорност на общината е да почистват тротоарите към публичните здания, учебните заведения и детските градини, а пред блоковете притежателите би трябвало да чистят сами.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР