60 от 82 000 членове на партията. Тези хора не

...
60 от 82 000 членове на партията. Тези хора не
Коментари Харесай

Нинова: 60-те човека на протеста от 82 000 членове показват силата на вътрешната опозиция - те не представляват никого, освен себе си

60 от 82 000 членове на партията. Тези хора не съставляват никого, с изключение на себе си.

Не са упълномощени от партийните членове и партийните организации да вършат това. Не могат да ми желаят оставката, тъй като те не са ме избрали. Те работеха против моя избор. Те работеха против директния избор.

За мен е извънредно значимо мнението на тези близо 80% от гласувалите, които ме избраха. Те са значими.

Освен това ние с тях се явихме на най-справедливото и демократично съревнование. Казва се директен избор. И те го изгубиха пагубно. Няколко от тях бяха претенденти. Те изгубиха това най-справедливо и почтено съревнование. Жалко, че не могат да одобряват към този момент втора година тази загуба. Щеше да е доста честно и мъжки да кажат: да, играхме, състезавахме се, загубихме. И да одобряват решението на болшинството, както се случва в демократичните страни и партии.

Единственият резултат, който през днешния ден реализираха е обществено да изпратят обръщение за неустойчивост в Българска социалистическа партия. И то в основен миг. Защото сега смисъла на Българска социалистическа партия е решаващо. Макар и с този невисок резултат, и с този понижен брой депутати. Ролята ни е решаваща - дали ще има държавно управление и непоклатимост. В момента, в който решавахме това вътре - както виждате със 120 гласа " за " и един " срещу ", извън се случваше митинг. Посланието към хората е " нямаме доверие на тези, камо ли пък да водят договаряния за държавно управление ". За мен персонално това е проектът. Казвам си персоналното мнение - да се попречи за сформиране на устойчиво държавно управление, в това число посредством разлюляване на престижа и вътрешната непоклатимост на Българска социалистическа партия.

И един от тях го съобщи вътре в залата в изявлението си - поддръжката на държавно управление на смяната не е удачно. Начинът бе това извън. Е, добре. Дойдоха 60 индивида, повикаха, послушаха музика и си отидоха.

Важното е това, което става вътре - в законните органи на партията и отговорността, която понасяме в този миг - да вършим държавно управление в този фрагментиран парламент, в тези разнообразни стратегии. Разбираме тази отговорност и към този момент 4 часа вършим това.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР