60-годишната Анита Мейзер има ново гадже. Една от най-скандалните носителки

...
60-годишната Анита Мейзер има ново гадже. Една от най-скандалните носителки
Коментари Харесай

Анита Мейзер си хвана ново гадже, ще го удуши ли и него?

60-годишната Анита Мейзер има ново гадже. Една от най-скандалните носителки на  купата Мисис България се е залюбила с много по-младия от нея първенец по жиу жицу Тони Агостини. Самата силиконова бомба се похвали, че има случка със спортиста. Мейзер качи фотография, на която е с британеца, доста близки и прегърнати.

„ Снимка за размисъл “, написа под фрагмента Анита, с което очевидно желае да притегли вниманието на феновете си към новото й любовно завладяване. Агостини е с повече от 20 година по-млад от родната силиконка. А почитателите на Мейзер се чудят по какъв начин е съумяла да забие толкоз млад и мечтан мъж. „ Този е доста готин мъж и мъжага. О, и да прибавя и свеж европейски първенец по жиу жицу. А какво прави с мен? Каквото ти побере фантазията “, изяснява още Мейзер. Преди броени дни Анита, бе в Мексико, където посрещна 60-ия си рожден ден. Най-вероятно новата възлюбена на силиконовата бомба е бил с нея по плажовете.



В края на предходната година пък Мейзер претърпя цялостна смяна, мина през редица интервенции и се подмлади. Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща интервенция преди месеци, напряко не наподобява на се си. Анита бе избавена в последния миг от гибелта, откакто силиконът й гръмна.

Силиконката претърпя намеса в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, Мейзер е заложила и на още тунинг. Анита крепко е опънала лицето си. По него няма и диря от бръчки. И наподобява на не повече от 30-годишна, макар че е на 60. Мейзер е напълнила и устните си с хиалурон. Заложила е и на няколко леки корекции по тялото си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР