60-годишна българка е убита в жилището си в източния испански

...
60-годишна българка е убита в жилището си в източния испански
Коментари Харесай

Българка е убита в Испания

60-годишна българка е убита в жилището си в източния испански град Ориуела (провинция Аликанте) тази заран. Полицията е задържала мъжът й – също наш съотечественик на 57 години, за който се допуска, че е причинител на зверството, оповестява българоезичното издание. Самият той е позвънил на телефон 112 малко преди 8,00 ч. през днешния ден и е признал, че е умъртвил жена си.

Пристигналите на място екипи на полицията разкрили тялото на българката със следи от душене, само че без признаци на живот. Екипът на Спешна помощ единствено удостоверил гибелта й.

Веднага е задействан протокола за насилствена гибел и за закононарушението е докладвано на дежурния арбитър, на Съдебната полиция и на криминалистите от локалното полицейско ръководство, които към този момент проверяват случая. Мъжът на жертвата е арестуван по обвиняване в ликвидиране. Двамата живеели в квартал Vereda Buena Vida – Desamparados, от към 5 години и съгласно съседи, които споделят, че не са чули крясъци тази заран, взаимоотношенията им били положителни.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР