60-годишна българка е убита в жилището си в град Ориуела,

...
60-годишна българка е убита в жилището си в град Ориуела,
Коментари Харесай

Намериха удушена 60-годишна българка в Испания

60-годишна българка е убита в жилището си в град Ориуела, Испания тази заран.

Полицията е задържала мъжа ѝ на 57 години, за който се допуска, че е причинител на зверството. Самият той е позвънил на телефон 112 малко преди 8,00 ч. през днешния ден и е признал, че е умъртвил жена си. Пристигналите на място екипи на полицията разкрили тялото на българката със следи от душене, само че без признаци на живот. Екипът на Спешна помощ единствено е удостоверил гибелта ѝ.

Веднага е задействан протокола за насилствена гибел и за закононарушението е докладвано на дежурния арбитър, на Съдебната полиция и на криминалистите от локалното полицейско ръководство, които към този момент проверяват случая. Мъжът на жертвата е арестуван по обвиняване в ликвидиране. Двамата живеели в квартал Vereda Buena Vida - Desamparados, от към 5 години и съгласно съседи, които разкриха, че не са чули крясъци тази заран, взаимоотношенията им били положителни.

С това закононарушение броят на убитите дами при домашно принуждение в Испания от началото на годината към този момент става 28, съгласно данните на Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad, оповестява novaduma.com. Официална статистика за тези действия се води от 2003 година, като за 15 години от ръката на своите мъже или другари животът си за изгубили 952 дами.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР