60-годишен таксиметров шофьор от Благоевград е с повдигнато обвинения в

...
60-годишен таксиметров шофьор от Благоевград е с повдигнато обвинения в
Коментари Харесай

Зверство! Дядка-таксиджия блудствал с 4-годишно момиченце, кътал видео и снимки на невръстни

60-годишен таксиметров водач от Благоевград е с повдигнато обвинявания в блудничество с 4-годишно момиченце и основаване и разпространяване на нецензурен материали, оповестиха от Районната прокуратура.

Срещу Васил Я. имало недоволство от малолетно момиче, клиентка на водача, че той се опитвал да я ухажва. Ученичката разказала на родителите си, които пуснали тъжба против него. При инспекцията проверяващите иззели телефона на таксиджията и в него разкрили порноснимки на дребни деца. Част от тях били на 4-годишно момиче, което е дете на негово приятелско семейство, на които той постоянно гостувал. Понякога оставал да спи у тях.

През декември, една вечер родителите били на работа в София и го помолили да остане при децата им - момиче на 4 година и момче на 6 година и тогава той направил голите фотоси на момиченцето. Двете деца са разпитани в специфичната " синя стая " от детски психолог и станало ясно, че той опипвал момиченцето. Веднага е арестуван, а съдът му дефинира непрекъсната мярка " задържане под стража ".

Издирват се и други деца, чиито фотоси са открити в телефона на водача, който по обучение е начален преподавател.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР