60-годишен мъж е прострелял в крака 56-годишна жена в столичния

...
60-годишен мъж е прострелял в крака 56-годишна жена в столичния
Коментари Харесай

Мъж простреля жена в София и след това се самоуби

60-годишен мъж е прострелял в крайници 56-годишна жена в столичния квартал Кокаляне, оповестява бТВ.

Стрелбата е станала в 9:35 часа тази заран. Според Нова тв преди този момент фамилията е имало скандал. Самата пострадала е подала сигнала в полицията.

Жената е откарана в болница и е без заплаха за живота. След като стреля по нея, мъжът се самоубива, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Тече следствие по случая.

Само преди дни в София бе открита убита и натъпкана в багажник млада жена. В ареста е Калоян К. - на 34 година Оказа се, че преди да убие жертвата, той е имал серия от нападателни прояви против най-малко две от предходните си приятелки - тези му действия са останали безнаказани.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР