60% е вероятност за правителство с третия мандат, 40% -

...
60% е вероятност за правителство с третия мандат, 40% -
Коментари Харесай

Радостин Василев: 60% е вероятност за правителство с третия мандат

60% е възможност за държавно управление с третия мандат, 40% - за нови избори. Това съобщи депутатът от Политическа партия Радостин Василев. Преди това той разяснява изискванията на „ Продължаваме промяната ” за това да предложат държавно управление на малцинството с втория мандат.
Прочетете още
„ Това беше отговорно предложение, което обсъдихме и взехме решение, че сме подготвени да създадем. То търпя 1 ден, тъй като още на идващия ден „ хартиената коалиция ” ни сподели с едно от главните ни условия, че това няма да се случи. Много мъчно бихме могли даже да стигнем до предложение на държавно управление ”, сподели Василев.

Той разяснява и разногласията в Народното събрание по Изборния кодекс.

„ Днес е ден за парламентарен надзор, само че към този момент съвсем ръководещата коалиция могат да трансформират дневния ред. Ще разберем ”, сподели Василев.

„ Не бавим Изборния кодекс, демонстрираме, че правилникът би трябвало да се съблюдава. Действаме по процедура. Тези, които желаят за 1 нощ да прекарат Изборния кодекс, би трябвало да са подготвени за това ”, сподели още депутатът пред Нова телевизия.  

„ В момента към 70 депутати се борят за правдивост за по-голямата част от народа. С тези, с които разполагаме от Политическа партия и Демократична България, можем да вършим това. Мнозинството евентуално ще го одобри ”, сподели депутатът.

Василев разяснява, че има и по-важни въпроси за разглеждане.

„ Те вкараха в пленарна зала Изборния кодекс. Готови сме да приемем обществените закони, подготвени сме да обсъждаме и законът за бюджета, който е 100 пъти по-голям. Но те го вкараха в зала. Дали 3,5 или 7 дни – това няма да навреди на обществото, само че ще покаже какво прави хартиената коалиция и доколко е озлобяла против желанието на останалите за почтени и обективни избори ”, сподели Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР