6 месеца нямаше управленска програма, а направиха такава за две

...
6 месеца нямаше управленска програма, а направиха такава за две
Коментари Харесай

Атанасова: Тази агония е редно да приключи, време е за предсрочни избори

„ 6 месеца нямаше управническа стратегия, а направиха такава за две нощи. Тази мъка е редно да завърши. 48% от българите не утвърждават това държавно управление. Тепърва ще вършат правосъдна промяна “, съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя разяснява и „ брифинга “ на тройната коалиция, като акцентира че Христо Иванов от началото на тази година е ръководител на комисията за смяна в Конституцията, а не е имало нито едно съвещание, като в това време приказва за промени в правосъдната система. „ Атанас Атанасов зад тила на Корнелия Нинова и ще се бори с депунитизацията. От другата страна застанал Асен Василев, провален във финансовата политика и минал избор на съмнение “, сподели още Атанасова.  

Тя напомни, че макар гръмките изявления на премиера в оставка Кирил Петков, че у нас няма проблем с доставките на природен газ, от през вчерашния ден Булгаргаз са поискали 32% нарастване на синьото гориво. „ Нинова пък се хвали с промоции в огромни търговски вериги. Сещам се за една линия София-Скопие, която беше необятно рекламирана единствено преди няколко месеца, а през вчерашния ден беше закрита. Пълен блокаж на цялата страна, те не могат да вземат едно свястно решение “, сподели още Атанасова и напомни, че кворума в Народното събрание е отговорност на ръководещите.  

Тя бе безапелационна, че ГЕРБ-СДС няма да поддържат предлагането за кабинет на Политическа партия.

„ В Нова Загора на първи тур 51% за ГЕРБ против 20% по-малко за обединението БСП-ДБ. И с хартия и с машината гласоподават хората и доверието на хората е значимо. Дори и при машините ние отново печелим, а настояването ни за хартиена бюлетина е, с цел да имат хората право на избор. Лошата страна на машинното гласоподаване е ниската изборна интензивност и усложнението на хората. Вчера в Народното събрание с помощта на Политическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Възраждане даже нямаше спор по тематиката “, сподели още Атанасова.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР