6-годишно момченце е с опасност за живота след верижната катастрофа

...
6-годишно момченце е с опасност за живота след верижната катастрофа
Коментари Харесай

Детето от катастрофата край Бургас е с опасност за живота

6-годишно момченце е с заплаха за живота след верижната злополука край село Маринка. Инцидентът стана на 1 ноември към 14.23 ч. на пътя Малко Търново – село Маринка.

Удариха се лек автомобил “Сузуки Витара ”, с бургаска регистрация, ръководен от 33-годишна бургазлийка, лек автомобил “Форд Мустанг ”, с бургаска регистрация, ръководен от 57-годишен бургазлия и лек автомобил “Дачия Логан ”, с бургаска регистрация, ръководен от 40-годишен бургазлия. И трите МПС се движели в посока село Маринка.

Катастрофата е станала при така наречен “двойно изпреварване ”, при което лидерът на лекия автомобил “Форд ” подхванал изпреварване на двете предишни коли, като редом с това и лидерката на лекия автомобил “Сузуки ” подхванала изпреварване на “Дачия ”-та. Стигнало се до конфликт, вследствие на който “Сузуки ”-то излязло отвън пътното платно и се блъснало в крайпътно дърво. В УМБАЛ- Бургас са откарани лидерката на лекия автомобил “Сузуки ” и 6-годишният й наследник. Жената е призната за лекуване в поделение “Ортопедия ” с фрактура на дясната подбедрица, без заплаха за живота, а синът й е настанен за лекуване в поделение “Реанимация ” с диагноза “политравматизъм ”, с заплаха за живота.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР