6-годишно момче е в тежко, но стабилно състояние в болница,

...
6-годишно момче е в тежко, но стабилно състояние в болница,
Коментари Харесай

Хвърлиха 6-годишно от 10-ия етаж на галерия в Лондон

6-годишно момче е в тежко, само че устойчиво положение в болница, откакто беше изхвърлено от 10-ия етаж на галерията за съвременно изкуство Тейт в Лондон, оповестява Би Би Си. 17-годишен юноша е задържан по съмнение в опит за ликвидиране. Полицията няма данни, че той е познавал детето. Мотивите му също не са ясни.
Сигнал за случая е подаден до незабавна помощ в 14.40 часа локално време в неделя. На мястото са пристигнали две противопожарни коли и 10 патрулки на полицията, заяви Нова тв.

Детето паднало върху тавана на 5-тия етаж, откакто полетяло от платформа за наблюдаване. То е откарано в болница с хеликоптер в сериозно, само че устойчиво положение.

От галерията оповестиха, че ще спомагат на полицията за разрешаването на случая. Галерията е една от най-известните туристическите атракции, като предходната година е била посетена от над 5,9 млн. туристи.

" В един миг чух крясъци, хората започнаха да тичат. Първото ми чувство беше " Господи, нещо става ". Грабнах детето си и хукнах към изхода, само че се сблъсках с жена, която крещеше " синът ми, синът ми ", споделя Олга Малчевска, която е свидетел на случилото се.

#Southwark
BREAKING: A child has been airlifted to hospital after falling from height at the #TateModern exhibition centre.

Met police say a teenager has been arrested in connection with the incident.

The child’s condition is currently unknown.

Video: @AndyBanksideSE1pic.twitter.com/ll9cV2hEVA
— London 999 Feed (@999London) August 4, 2019
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР