6-годишният Теодор от Русе се нуждае от нашата подкрепа, за

...
6-годишният Теодор от Русе се нуждае от нашата подкрепа, за
Коментари Харесай

Да помогнем на малкия Тео да оздравее!

6-годишният Теодор от Русе се нуждае от нашата поддръжка, с цел да оздравее. За неговия случай разбрахме от лелята на момченцето - Веселина Неделчева. Тя описа, че на шест месеца Тео е диагностициранс ДЦП, епилепсия и вътрешна хидроцефалия.

В България не съумяват да му оказват помощ, а за жалост и лекуването му във Франция не дава резултат, макар че фамилията прекарва там към 4 години, с вяра за изцеление на детето. При последното проучване, което е направено в Турция е открито, че Теодор има и Синдром на Емануел.

От болница в Истанбул оферират да бъдат направени две интервенции - на бедрата и таза, и на слабинитеи дават вяра момченцето да стъпи на крайници и да заживее естествен живот.

За изстрадалото и оскъдно българско семейство обаче парите, които са нужни са прекалено много. Необходими са към 40 хиляди лева, които се събират посредством платформата на Павел Андреев:

Срокът за събиране на средствата е 05.05.2024г..

“Знаем, че има доста фамилии, които са минали по нашия път и имаме вяра, че положителното не е изчезнало.Благодарим на всички, които ще се отзоват на молбата ни! ”, показа лелята на Тео.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР