6-годишен ученик простреля и рани учителка в американско училище в

...
6-годишен ученик простреля и рани учителка в американско училище в
Коментари Харесай

6-годишно дете застреля учителката си в класна стая в САЩ

6-годишен възпитаник простреля и рани учителка в американско учебно заведение в щата Вирджиния по време на спречкване в класната стая на първи клас, оповестява " Асошиейтед прес ".

При стрелбата в началното учебно заведение в Ричнек няма потърпевши възпитаници. Учителката е жена на към 30 години. Тя е получила пострадвания, които са животозастрашаващи, а положението ѝ се е подобрило през късния следобяд.

" Не сме имали обстановка, в която някой да обикаля към учебното заведение и да стреля ", съобщи началникът на полицията в града Стив Дрю.

По думите му изстрелът не е бил инцидентен, защото ученикът и учителката са се познавали в класната стая. Дрю показва, че момчето е имало револвер в класната стая и проверяващите се пробват да схванат от кое място се е сдобило с него.

Стрелбата в учебно заведение с присъединяване на толкоз малко дете е извънредно рядко събитие, макар че не е нечувано, а законът на Вирджиния лимитира методите, по които дете на тази възраст може да бъде осъдено за сходно закононарушение, показват специалисти.

В Ричнек има към 550 възпитаници, а в понеделник заведението няма да организира образователни занятия.

" Днес нашите възпитаници получиха урок за насилието с огнестрелно оръжие и за това какво могат да създадат оръжията, с цел да разрушат освен просветителната среда, само че и едно семейство, една общественост ", съобщи Джордж Паркър III, заемащ управителна позиция в учебното заведение.

Законът на Вирджиния не разрешава 6-годишни деца да бъдат съдени като възрастни. Съдията по делата за малолетни обаче ще има пълномощията да отнеме попечителството на родител и да сложи детето под контрола на Департамента за обществени услуги.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР