6 години лишаване от свобода е постановил съдът за двойното

...
6 години лишаване от свобода е постановил съдът за двойното
Коментари Харесай

26 години затвор за двойното убийство в Горни Дъбник


6 години отнемане от независимост е постановил съдът за двойното ликвидиране в плевенското село Горни Дъбник през есента на предходната година. Плевенската окръжна прокуратура заяви за постигнатата присъда, която не е дефинитивна и предстои на обжалване пред Великотърновския апелативен съд.

Петко Черкезов е приет за отговорен за това, че в края на октомври предходната година съзнателно и с особена свирепост е умъртвил 72-годишния Стефан Танчев и 35-годишната му щерка Наталия. Мъжът е умрял на място, а дамата - на път за болничното заведение.

Петко и Наталия живеели на брачен начала, като имали дете. През 2017 година връзките сред тях се влошили. Въпреки раздялата им, обвиненият траял да упорства двамата още веднъж да се съберат, търсел подпомагане от близки и познати, с цел да убедят дамата да промени решението си и да заживеят още веднъж като семейство, като твърдял, че не може да живее без нея и в случай че не се съберат, ще убие детето им и себе си. След безапелационните отводи на дамата, той взел решение да си отмъсти, като я убие.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР