6 деца са мъртви в апартамент в предградие на Тълса,

...
6 деца са мъртви в апартамент в предградие на Тълса,
Коментари Харесай

6 деца убити в апартамент, заподозрените също са мъртви 

6 деца са мъртви в апартамент в предградие на Тълса, а полицията преглежда случая като ликвидиране и самоубийство, защото двамата обвинени възрастни също са мъртви.

Телата на двама възрастни са открити пред дома в Броукън Ароу, откакто екипи се отзовали на сигнал за пожар в къщата, заяви на конференция шефът на полицията в Броукън Ароу, Брендън Берихил.


Пожарникарите са пристигнали по сигнал към 16:05 часа и разкрили двата натрупа, “видимо мъртви ”, пред къщата. Смъртта им изглеждала като престъпна по темперамент, съобщи шефът на пожарната на Броукън Ароу, Джеръми Муур.


Поне 6 ранени след пукотевица на заравяне в Питсбърг
Пожарът бил концентриран в една стая в задната страна на къщата и до момента в който го потушавали, пожарникарите разкрили телата на децата. Властите не имат вяра някоя от жертвите да е умряла в резултат на пожара, само че съдебномедицинската експертиза ще дефинира това дефинитивно, сподели Муур.

Берихил разкри, че от мястото на престъплението са конфискувани огнестрелни оръжия. По думите му възрастта на убитите деца е сред 1 и 13 години. Опасност за обществеността на съществува, сподели той и уточни, че полицията не е била викана в тази къща през последните години.


BG VOICE -

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР