6-членна междуведомствена комисия ударно проверява язовирите в област Враца. Съгласно

...
6-членна междуведомствена комисия ударно проверява язовирите в област Враца. Съгласно
Коментари Харесай

Ударно проверяват язовирите във Врачанско

6-членна междуведомствена комисия стремително ревизира язовирите в област Враца. Съгласно заповед №РД-18-К-14 / 02.06.2020 година на регионалния шеф Малина Николова, инспекциите целят събиране на информация за готовността за безвредна употреба на язовирните стени и оборудванията към тях.
Инспекциите би трябвало да приключат до 15 юли /включително/, след което в 14-дневен период от завършване на инспекцията Комисията ще изготви отчет с систематизирана информация за положението на язовирите в област Враца, който да се показа за сведение на губернатора.
Председател на комисията е Галина Георгиева от Областна администрация, а в състава на работната група има представители на Регионален отдел „ Северозападна България “ при Групово дело НЯСС към ДАМТН, Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, Басейнова дирекция "Дунавски регион “, общинската администрация, на чиято територия се намира съответния водоем и Регионален отдел към Директива за птиците „ Управление и стопанисване на язовири “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР