5G покритието ще бъде достъпно вече и в самолетите, след

...
5G покритието ще бъде достъпно вече и в самолетите, след
Коментари Харесай

Сбогуваме се с един от режимите на телефоните

5G покритието ще бъде налично към този момент и в самолетите, откакто Европейската комисия приспособява законодателството за мобилните връзки в сходство с най-новите информационни технологии. Комисарят на Европейски Съюз за вътрешния пазар Тиери Бретон сподели: " Небето към този момент не е лимит, когато става дума за високоскоростни връзки с огромен потенциал. "

" 5G ще разреши новаторски услуги за хората и благоприятни условия за напредък за европейските компании. “, добави Бретон.

В самолетите ще бъдат конфигурирани по този начин наречените " пико-клетки “, които разрешават 5G покритие и връзка със сателитни предаватели по целия свят, осведоми boulevardbulgaria.bg.

" Пико-клетката “ разрешава телефонни диалози, текстови известия и трансфер на данни през спътник към мобилни приемници на Земята.

Самолетите няма да са единствените, които ще се възползват от решението на Европейска комисия. Предвижда се отваряне на 5G честоти за Wi-Fi съгласуваност в коли, рейсове и други транспортни средства. Страни-членки на Европейски Съюз имат период да създадат това до 30 юни 2023 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР