59-годишният актьор беше забелязан да използва патерици преди месеци, но

...
59-годишният актьор беше забелязан да използва патерици преди месеци, но
Коментари Харесай

Стана ясно, защо Киану Рийвс е носел патерици

59-годишният артист беше видян да употребява патерици преди месеци, само че по този начин и не стана ясно какво тъкмо се е случило. Сега Азиз Ансари, неговата сътрудник и режисьор на идния филм " Good Fortune ", съобщи, че звездата се е наранил при случай на снимачната площадка на лентата.

По време на CinemaCon 2024 в Лас Вегас, 41-годишният артист и режисьор разкри, че звездата е счупил капачката на коляното си на снимачната площадка на кино лентата " Good Fortune ". " След към 15 дни след началото на фотосите с мен, аз му споделих: " Хей, просто отиди да се освежиш в гримьорната си за 15 минути ". И той се спъна в един килим и извика: " Ааа, коляното ми ", спомня си Ансари.
Реклама
Ансари сподели, че Рийвс е бил " подобен боец " след травмата, като означи, че " той към момента снима всичко, като се изключи някои подиуми, в които трябвало да танцува салса ". Той означи, че Рийвс е изпълнявал рискови каскади, без да се постанова " да влиза в болница или нещо сходно ".

Keanu Reeves Fractured His Kneecap After He 'Tripped on a Rug' in His Trailer on Set, Says Aziz Ansari
— People (@people) Реклама
Звездата от „ Master of None “ похвали Киану като „ войник “ след пострадването и изясни, че артистът бил решен да снима колкото се може повече. „ Засне всичко, като се изключи няколко подиуми, в които трябваше да танцува салса, само че и тях занапред ще осъществяваме. Киану сподели: „ Мога да го направя! “, а ние:: „ Киану, успокой се. Ще танцуваме салса незабавно щом коляното ти оздравее. "

Азис също посочи това, че артиста от „ Джон Уик “ е правил рискови каскадьорски работи през годините, без въобще да се постанова по-късно да върви в болница или да се нуждае от медицински обзор. " Снимал се е във филмите за Джон Уик, във всички филми за Матрицата. В " Скорост " той фактически се опита да скочи от колата в рейса. Не беше дубльор, той го направи ", посочи още Ансари.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР