59-годишната Галина Найдова е жената, която влезе с автомобила си

...
59-годишната Галина Найдова е жената, която влезе с автомобила си
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Ето коя е жената, влязла с колата си в яз. Батак и открита мъртва малко след това

59-годишната Галина Найдова е дамата, която влезе с автомобила си в бент. Батак и потъна с него.
В сряда заран водолазен екип на пловдивската пожарна и служители на реда от Пазарджик съумяха да извадят мерцедеса, а трупът на дамата е бил открит вътре.
По първични данни се касае за самоубийство.
Рибари са видели по какъв начин автомобилът излиза от пътя и влиза в чашката на язовира.
На това място единствено първоначално брегът е плитък, а по-късно пропада с дълбочина към 6-7 метра. Така спасяването ѝ е било изцяло невероятно.
Очевидците не са могли да подхващат нищо, защото колата потънала за минути, а когато станало това се е получил и нещо като въртоп, което пък е щяло да докара и до различен смъртен случай.
Жената може би е избрала този метод да постави завършек на живота си, с цел да не бъде открита, само че същия ден в региона е имало риболовци.
Според осведомени Галина е имала проблеми, а аргументите, довели до случая, най-вероятно се коренят в предишното.
Жената е родом от с. Ковачево, пристигнала в Ракитово, с цел да учи в тукашната гимназия, където се среща със брачна половинка си, оповестява Trafficnews. Семейството е разполагало със средства, само че Галина е споделяла пред свои приятелки, че мисли да постави завършек на живота си.
Тя е имала и предходни опити за самоубийство.
Отговор на въпросите ще даде аутопсията, която ще бъде осъществена в Съдебна медицина – Пазарджик. Възможно е дамата да е приела медикаменти, които не са ѝ разрешили да реагира съответно на обстановката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР