59-годишната британска актриса Ема Томпсънпризова шоубизнеса за повече роли, в

...
59-годишната британска актриса Ема Томпсънпризова шоубизнеса за повече роли, в
Коментари Харесай

Трябва да има повече роли за възрастните актриси, зове Ема Томпсън

59-годишната английска актриса Ема Томпсън прикани шоубизнеса за повече функции , в които да се изявяват възрастни актриси на огромния екран , съобщи Ройтерс.
 
Носителката на " Оскари " е известна с превъплъщенията си в исторически драми като " Имението " Хауърдс енд ", " Разум и усеща " и други Сега тя играе ролята на арбитър в Семейния отдел на лондонски съд , която си има свои фамилни проблеми в лентата " The Children Аct " (Законът за детето) . Тя би трябвало да взема решение орисите на голям брой малолетни деца и на техните фамилии.
 
На премиерата на кино лентата Ема Томпсън изясни, че е приела ролята, защото е била привлечена от ориста на героинята си, сдобила се с власт в един доста мъжки свят.
 
" Когато произнесем думата арбитър, по инстинкт си представяме мъж. Харесах историята за тази съдийка и незабавно се включих в плана ", споделя Томпсън. Тя посочи, че неналичието на задоволително положителни функции за актрисите , които не са в първа младост, е проблем, който чака своето решение, било то и в дълготраен проект.
 
 БГНЕС-->

" Мъжете в нашия отрасъл не са сложени по същия метод. Нещата не са се трансформирали от доста дълго време. Но от време на време се появяват някои положителни функции и това ме изпълва с вяра ", разяснява Томпсън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР