58-годишният Атанас Кумчев, който бе наръган с нож от собствения

...
58-годишният Атанас Кумчев, който бе наръган с нож от собствения
Коментари Харесай

Съседи със зловещи разкрития за младия Петър, клал баща си в Бургас

58-годишният Атанас Кумчев, който бе наръган с нож от личния си наследник Петър, е в положително здравословно положение с помощта на бързата реакция на собствен съсед, написа Флагман.бг.

.

Комшията чул данданията, идваща от парцела на първия етаж. В продължение на няколко минути Петър и Атанас се карали, ехтели крясъци и псувни. Тогава съседът решил да ревизира какво става. В този миг видял Атанас целия облян в кръв.

Стреснат от гледката, мъжът незабавно хукнал към персоналния си автомобил, запалил го и мигновено откарал Атанас към УМБАЛ-Бургас, описаха съседи от кооперацията.

Според живущи на същия адрес, свадите в фамилията били доста чести. Те дефинират Петър за безпределно неустойчив - един път ги поздравявал, различен път се държал остро с тях. Няма данни да е престъпно проявен.

След незабавна хирургическа намеса, е настанен за лекуване в първа хирургия и е без заплаха за живота. 32-годишният наследник е бил арестуван за период до 24 часа. Предстои да бъде разпитан, с цел да опише какво го е предиздвикало да на постъпи по този нечовечен метод с татко си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР