58-годишният Атанас Г., който бе привлечен като обвиняем за убийство

...
58-годишният Атанас Г., който бе привлечен като обвиняем за убийство
Коментари Харесай

Задържане под стража за мъжа, пребил до смърт приятелката си в кв. Аспарухово

58-годишният Атанас Г., който бе притеглен като обвинен за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост, към този момент е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, откакто Варненският областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура във Варна.

Досъдебното произвеждане е било формирано, откакто на 8 против 9 август тази година след сигнал е било открито тялото на 51-годишната Йорданка А. в дома й в кв. „ Аспарухово “. Жената е била убита след нечовечен побой от мъжа, с който живеела на фамилни начала неотдавна. Двамата се срещнали в обществените мрежи и решили да се съберат за живеят дружно.

Атанас Г. дошъл от Пазарджик и се нанесъл в дома на убитата жена. След задържането му той е тестван за алкохол и резултатите са посочили 3,30 промила алкохол в кръвта му. До момента 56-годишният обвинен не е признал виновността си.

Определението на Варненския областен съд, с което е била взета най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража, на Атанас Г., предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР