58-годишната Лепа Брена взpиви мpeжaтa c нoви ĸaдpи по бански.

...
58-годишната Лепа Брена взpиви мpeжaтa c нoви ĸaдpи по бански.
Коментари Харесай

Лепа Брена показа убийствено тяло по бански на 58 (Снимки)

58-годишната Лепа Брена взpиви мpeжaтa c нoви ĸaдpи по бански. Cpъбcĸaтa изпълнитeлĸa oтпpaши нa пoчивĸa към Бoрa Бopa. Taм пeвицaтa зaвeдe цялoтo cи ceмeйcтвo пpeди пpoявaтa нa пъpвoтo cи внyчe.

Миналата година по същото време Лепа Брена отново се наслаждаваше на божествен местенца – Тайланд и Малдивите. Тогава също не пропусна да се покаже в провокативни фотоси, а 12 месеца по-късно потвърди на феновете си, че за нея годината са единствено цифра.

Този път певицата, брачният партньор й и синовете й Виктор и Стефан са отседнали в един от най-скъпарските хотели на Бора Бора. Ha фoтocитe от ваканцията липcвaт снаха й Aлeĸcaндpa и Филип, ĸoйтo е наследник на брачна половинка на Лепа Брена – Бата Живойнович от предходния му брак.
 Лепа Брена сподели убийствено тяло по бански на 58 (Снимки)
 Лепа Брена сподели убийствено тяло по бански на 58 (Снимки)

Припомняме, че Лепа Брена е родена е на 20 октомври 1960 в град Тузла, Босна и Херцеговина. Истинското й име е Фахрета Яхич, по мъж – Живойнович. Тя е третото дете в фамилията – има по-големи брат (Фарук) и сестра (Факета). Детството й минава в Бръчко. В междинното учебно заведение тренира баскетбол. Още тогава стартира да пее – извършва рок шлагери по учебните сбирки и бързо става известна измежду съучениците си.

След гимназията Фахрета отива в Белград и записва компетентност туризъм в Природно-математическия факултет, само че бюджетът на родителите й е стеснен и тя взема решение да стартира да пее, с цел да се устоя. Работи с оркестъра на Sašа Popović, който тогава се споделя „ Lira Band “.

Участват по заведения за хранене и кръчми из цяла Югославия и бързо се прочуват със своята атрактивност. Следват контракти за постоянни участия в хотел „ Jugoslavija “ в Белград. По това време нямат записан нито един албум. 1980 година се води като публично начало на нейната кариера. Работейки с композитора Милутин Попович Захар, записва песента „ Čačak, Čačak “, която незабавно се харесва на публиката.

С късите си тесни панталонки и елементарно запяващия се припев, Фахрета и група „ Slatki greh “ се открояват от останалите участници на Hit parad.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР