58-годишна жена е открита мъртва на стадиона в Сопот. Това

...
58-годишна жена е открита мъртва на стадиона в Сопот. Това
Коментари Харесай

Убийство на жена в Сопот, има заподозрян

58-годишна жена е открита мъртва на стадиона в Сопот. Това заяви на брифинг пред медиите основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Сигнал към полицията е подаден през днешния ден, към 07:20 ч. тази заран. Жената е била открита от пазача на стадиона.

По тялото имало следи от нанесени удари. Като обвинен за закононарушението е арестуван 47-годишен мъж, с който тя е живяла на фамилни начала. Той е с 11 години по-млад от нея. Вероятно става въпрос за битов спор, само че повече детайлности занапред ще се обясняват. Към момента текат процесуално-следствени и издирвателни действия.

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че ще се изследва генезисът на този спор - дали е имало към Министерство на вътрешните работи сигнали и тъжби от жертвата. " Ще подходим към този вид случай, които зачестиха през последните години, по този начин, че да изпълним предварителна защита. За страдание сега следваме събитията, ще се опитаме да ги изпреварим ", уточни Демерджиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР