58-годишна жена е обгоряла след експлозия на газ в жилище

...
58-годишна жена е обгоряла след експлозия на газ в жилище
Коментари Харесай

Газ се възпламени в жилище в Благоевград, пострада 58-годишна


58-годишна жена е обгоряла след детонация на газ в жилище в Благоевград, няма заплаха за живота й, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Експлозията е станала към 19 ч. довечера в жилище на 2-я етаж на ул. "В. Априлов". От взривната вълна са избити прозорците от двете страни на жилищната кооперация.

Улицата пред нея бе засипана със стъкла, счупено е едно стъкло на паркиран лек автомобил, пердето от взривилият се дом бе изхвърчало и се закачило на отсрещната къща.

Пострадалата е извадена от жилището от доктор Костадинов, съгласно който тя е контактна, била опърлена по лицето от възпламенилата се изтекла от бутилката и събрала се в жилището газ.

На място дойде и пожарна, само че нямаше потребност от гасене, а единствено детонация. Според съседи, дамата се оплаквала, че има проблеми с газовата бутилка.

„ Така разтресе, помислихме, че има земетресение ”, описаха съседи на потърпевшата.

Вероятно заради приключване на газ от бутилката заради техническа нередовност тя е изпълнила помещението и е експлодирала. Това може да стане и при запалване на лампа в помещението.

Нанесени са огромни вреди в жилището, полицията прави оглед.

Пострадалата жена, откакто е превозена с кола за спешна помощ до Спешно-приемно поделение на МБАЛ, е призната в отделението по хирургия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР