58-годишен моторист е починал вчера на подбалканския път между село

...
58-годишен моторист е починал вчера на подбалканския път между село
Коментари Харесай

Моторист загина на подбалканския път

58-годишен моторист е умрял през вчерашния ден на подбалканския път сред село Антон и град Клисура. Заради тежкия пътен случай е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Около 11.30 ч. през вчерашния ден мъжът се е преобърнал с мотора си вляво отвън платното за придвижване. Транспортиран е с кола за спешна помощ в пловдивска болница, от където по-късно било обявено, че е умрял. Работата по случая продължава.

От ОД на Министерство на вътрешните работи оповестиха за още две тежки пътни катастрофи от уикенда. Възрастен мъж е в болница, откакто бил блъснат от движещ се на заден ход лек автомобил на Ягодовско шосе “ към 10.15 часа през вчерашния ден. Пострадалият е 73- годишен пешеходец, а колата управлявала 46-годишна жена, чиято проба за приложимост на алкохол е негативна.

Към 2.15 ч. пък в събота през нощта хисарски служители на реда били ориентирани към сигнал от тел. 112 за преобърнал се лек автомобил преди село Ръжево Конаре. По първични данни 23-годишният лидер изгубил надзор и колата пресякла лентата за насрещното придвижване, минала над отводнителен канал и се обърнала в аграрен парцел. Младежът, който е с едногодишен стаж зад кормилото, и негова спътничка на 22 години са оставени под лекарско наблюдаване. Пробите за алкохол и опиати на водача са негативни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР