58-годишен мъж се е опитал да се отърве от наказателна

...
58-годишен мъж се е опитал да се отърве от наказателна
Коментари Харесай

58-годишен се опита да натопи болния си брат за притежание на дрога

58-годишен мъж се е опитал да се отърве от наказателна отговорност за владеене на дрога, като е трансферирал канабиса на болния си брат. По-малкият роднина страдал от психологично заболяване и можел да избегне присъда, само че служителите на реда в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи бързо разкрили истината.

Случката се е разиграла на територията на Белово нощес. Автопатрул от РУ-Септември спрял на улица в планинското градче лек автомобил „ Ауди “. Возилото било ръководено от 59-годишен столичанин, а с него пътували двама братя на 58 и 52 години.

Униформените открили, че по време на инспекцията по-големият брат предал на по-малкия полиетиленов плик със суха зелена листна маса. При изработен полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид с обща маса към 54 грама.

Дрогата била предадена от единия на другия, тъй като по-малкият брат бил с психическо заболяване и по този начин 58-годишният мъж целял да избегне носенето на наказателна отговорност.

Въпреки това служителите на реда стигнали до истината и той е арестуван в ареста на РУ-Септември за период от 24 часа. Работата по случая продължава, води се бързо произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР