56-годишен служител на ИАРА е с наранявания в областта на

...
56-годишен служител на ИАРА е с наранявания в областта на
Коментари Харесай

Бракониери набиха служител на ИАРА

56-годишен чиновник на ИАРА е с пострадвания в региона на лицето след нанесен му побой. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас.

Сигналът за побоя е получен на 1 март към 20.00 часа в Четвърто Районно ръководство - Бургас. Съобщено е за случай в региона на ез. Мандра, зародил наоколо до завод за риба, ситуиран в края на к-с "Меден Рудник " в посока село Твърдица, при който върху служителя на ИАРА – Бургас, проверяващ сигнал за бракониерски улов на риба в езерото е нанесен побой. Пострадалият и неговите сътрудници, правили служебните си отговорности по инспекция на сигнала и до момента в който сътрудниците му били в езерото, той е атакуван, обичай с юмруци и ритан в тялото от няколко мъже. След осъществяване на действието нападателите избягали.

Докато разговаряли с потърпевшия държавен чиновник, служителите на реда видели, че наоколо минава лек автомобил "Лада Нива ", с бургаска регистрация, чийто лидер не спрял при подадения сигнал, а нараснал скоростта си, пробвайки се да избяга. След малко гонене "Ладата " е спряна, като е установено, че нейн лидер е престъпно проявен мъж с букви М. П., (на 32 година от Бургас). Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел - 1.01 промила. Тестван е и за приложимост на наркотични субстанции като апарата отчел съществуване на кокаин, амфетамин и метамфетамин. М.П. отказал да даде кръв за химичен разбор (по случая е формирано бързо полицейско производство).

При осъществената инспекция на лекия автомобил "Лада Нива " е открито, че с него се придвижвали и 39-годишният престъпно проявен с букви Ж.Р. от село Твърдица и 17-годишният му наследник с букви К.Р. Тримата мъже са разпознати от пострадалия държавен чиновник, като причинители на побоя. Задържани са със заповеди за полицейско задържане за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР