55-годишната жена, която днес бе простреляна в столичен фризьорски салон,

...
55-годишната жена, която днес бе простреляна в столичен фризьорски салон,
Коментари Харесай

Изоставен партньор с ограничителна заповед е стрелецът във фризьорския салон

55-годишната жена, която през днешния ден бе простреляна в столичен фризьорски салон, е в устойчиво положение, без заплаха за живота. Това оповестиха от Военномедицинска академия, където потърпевшата е била призната.

 Простреляха жена във фризьорски салон в София Виж още

Жената е превозена от екип на Спешна помощ в Спешното поделение на ВМА. След направени проучвания са били открити по два броя сачми в лявото слепоочие и в лявата длан, които са извадени.

Инцидентът стана към обяд във фризьорски салон на столичната ул. " Любен Каравелов ". Заподозреният причинител е мъжът, с който 55-годишната жена е живеела на фамилни начала. Той имал издадена ограничаваща правосъдна заповед, която към този момент бил нарушавал. Стрелецът е на 51 години, прочут е на полицията и сега се търси, откакто е съумял да избяга след стрелбата.

На мястото на престъплението е осъществен следен гърмеж на оставената от мъжа раница, в която е имало данни, че може да има експлозив. Оказало се е, че съдържа единствено облекла. Това заяви началникът на първо районно ръководство комисар Ивайло Величков
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР