5432 дни от тогава. Човек брои дните. Това заяви в

...
5432 дни от тогава. Човек брои дните. Това заяви в
Коментари Харесай

Михаил Въжаров: Синът ми беше убит два пъти

„ 5432 дни оттогава. Човек брои дните ”. Това съобщи в предаването „ На фокус ” Михаил Въжаров, бащата Кирил Въжаров, който бе наръган с нож в гърба пред столичния клуб „ Соло ”. Убийството стана през нощта на Велика събота на 2009 година След 15 години в България беше върнат наказаният за убийството Илиян Тодоров, който намушкал в тил и умъртвил 21-годишния Кирил Въжаров и 24-годишния Васил Александров. Третият потърпевш при нападението в тил оцелява.

„ Ударите и на тримата са на едно и също място, в тил, нанесени професионално. Досъдебното произвеждане мина бързо. В първия миг арбитър Ченалова водеше прецизно делото, до момента в който усетихме едно по-особено отношение към нас. Адвокатите на подсъдимия станаха надали не нейни юристи. Имаше доста потискащи обстановки, това беше целеустремено ", сподели бащата на Кирил. По думите му неговият наследник е бил погубен два пъти - един път физически и повторно при правосъдната бъркотия.

Въпреки доказателствата на първа инстанция арбитър Румяна Ченалова оправда обвинения Илиян Тодоров за убийството на Кирил Въжаров и на Васил Александров. След това Тодоров изчезна от България. Родителите на убитите момчета са получили имейл за договорка за покачване на магистрати, взели участие по делото.

След като преди дни Илиян Тодоров беше върнат в България, бащата на Кирил Въжаров изясни, че към момента има вяра за страната ни. „ Живея за младите, приятелите му, които доста ни поддържаха. В България има проблясъци. Има работеща прокуратура, външно министерство, което година работеше в екип с прокуратурата ”, добави Михаил Въжаров. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР