543,2 литра наливен алкохол в бидони и пластмасови бутилки откриха

...
543,2 литра наливен алкохол в бидони и пластмасови бутилки откриха
Коментари Харесай

Удар на митничарите! Разкриха таен склад с 543 литра нелегален алкохол

543,2 литра наливен алкохол в бидони и пластмасови бутилки откриха митнически чиновници от отдел „ Митническо разузнаване и следствие " /МРР/ към Митница Бургас. На 18.09.2017 година, митническите чиновници правят инспекция в регистриран профилиран дребен обект за филтрация /СМОД/ на територията на град Бургас.
По време на инспекцията те откриват, че частният парцел на територията, на който е ситуиран казана за варене на ракия, е обвързван посредством закрит кулоар с пристройка в прилежащ частен парцел, оповестява "Флагман ". В помещение, пригодено за склад, в тази пристройка митническите чиновници откриват в бидони и пластмасови бутилки общо 543,2 литра наливен алкохол с характерности на ракия по цвят и аромат, без документи за заплатен данък.
Установено е, че двата прилежащи парцела са благосъстоятелност на лица в роднинска връзка. Нелегалният артикул с измерена алкохолна централизация от 43 до 49 % vol е конфискуван. Взети са проби за разбор. След излизане на резултатите от лабораторната експертиза ще бъде формирано административнонаказателно произвеждане по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР