54-годишният призна изцяло всички факти и обстоятелства, изложени в обвинителния

...
54-годишният призна изцяло всички факти и обстоятелства, изложени в обвинителния
Коментари Харесай

Последна Информация: Изверг Уби Жестоко Майка Си! Получи Само Две Години Затвор!

54-годишният призна напълно всички обстоятелства и условия, изложени в обвинителния акт.

Подсъдимият и неговата майка живеели в общо домакинство в шабленско село, само че връзките им били влошени и те постоянно се карали. Подсъдимият редовно злоупотребявал с алкохол и биел майка си.

По тази причина в Районния съд в Каварна било формирано гражданско дело, по което била издадена заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение, която задължавала мъжа да се въздържа от принуждение по отношение на майка си, както и да доближава жилището й и местата за обществени контакти и отдих на разстояние не по-малко от 20 метра. Около 19.00 часа на 17 септември 2018 година, откакто използвал алкохол, в нетрезво положение, подсъдимият нарушил заповедта и отишъл до дома на майка си.

В двора на къщата почнал да се кара с нея, като й отправил обидни и нецензурни реплики, закани с ликвидиране и й нанесъл побой с голям брой удари. Заканите и отправените реплики били чути от хора в прилежащите къщи, написа Блиц. Непосредствено по-късно един от съседите видял, че потърпевшата жена лежи на двора в безпомощно положение. Опитал се да я свести, след което извадил телефона си, с цел да потърси лекарска помощ, само че подсъдимият му попречил, като почнал да го дърпа и блъска.

Тогава съседът отишъл до магазин в селото, където разказал за случилото се и бил подаден сигнал на телефон 112. Жената била превозена с кола за спешна помощ до Спешно поделение в Добрич в доста тежко положение. На идващия ден била призната за лекуване в Клиника по неврохирургия във Варна, където на 2 ноември 2018г. умряла в резултат на тежка черепно-мозъчна контузия.

Постановената от Окръжния съд присъда предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период пред горната правосъдна инстанция. Мъжът е наказан да заплати и направените по делото разходи в размер на 2287.20 лв..
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР