54-годишният Матю Пери е открит мъртъв в джакузито в събота,

...
54-годишният Матю Пери е открит мъртъв в джакузито в събота,
Коментари Харесай

Откриха мъртъв Матю Пери в джакузито

54-годишният Матю Пери е открит мъртъв в джакузито в събота, съгласно " Лос Анджелис Таймс ". Според неназовани източници, представени от същия вестник и профилираната медия TMZ, която първа заяви за гибелта на артиста, по тялото му не са открити следи от принуждение.

Пери беше най-известен с дългогодишната си роля на Чандлър в извънредно сполучливия " Приятели ", който се излъчваше в продължение на 10 сезона по мрежата на NBC от 1994 до 2004 година, с присъединяване на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу. Той играе и в други хитови телевизионни продукции през годините, в това число " Бевърли Хилс 90210 ", " Западното крило " и " Стари другари ".
Реклама
Актьорът описа по какъв начин се е преборил със зависимостта си от опиатите и алкохола в своите записки от 2022 година „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “. През 2016 година в изявление за BBC Radio 2 той показа, че не си спомня три години от фотосите на " Приятели ", тъй като е бил пийнал или дрогиран. Звездата бе благоприятен за малко за Моли Хървиц до раздялата им през юни 2021 година

Роденият в Масачузетс артист израства в Отава, откакто майка му, канадска журналистка, която в миналото е била прессекретар на някогашния министър председател Пиер Трюдо, се развежда с бащата на Пери и се дами за канадец от телевизионните среди. На 15-годишна възраст Пери се реалокира в Лос Анджелис, с цел да се занимава с актьорско майсторство и така наречен комедия на ипровизации.
РекламаСнимка: Getty Images / Guliver 
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР