54-годишната Лиса Мари си отиде миналата седмица след сърдечен арест.

...
54-годишната Лиса Мари си отиде миналата седмица след сърдечен арест.
Коментари Харесай

Погребват Лиса Мари Пресли в Грейсленд (Имението на Елвис остава семейса собственост – Много снимки)

54-годишната Лиса Мари си отиде предходната седмица след сърдечен арест. Трите й щерки Райли, Харпър и Финли ще наследят фамозното имение на дядо си в Тенеси. Това заяви представител на фамилията.

Пресли стана единствен правоприемник на вилата от 1626 кв.м когато стана на 25 година Грейсленд е разгласен за национална  историческа и  забележителност през 2006 година. То е отворено за обществеността като музей през 1982 г, пет години след гибелта на Елвис.

Повече от 600 хиляди гости го преглеждат всяка година и от всичките забележителности вилата е рекордьор по гости. Единствено Белия дом е по-посещаван.

Представител на Грейсленд обче не отговори на въпроса дали парцелът ще остане отворен за обществеността.

Миналата седмица човек от фамилията показа, че Лиса ще бъде положена покрай мястото за отмора на баща  си и до личния си наследник Бен. Който бе заровен в имението на дядо си. След като единствения наследник на на наследничката на музиканта самичък постави завършек на живота си..Лиса Мари по този начин и не можа да преживее нещастието със загубата на Бен. Който се самоуби едвам на 27 години.

Няколко дни преди кончината си тя посети имението, с цел да означи 88-ия рожден ден на татко си.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР