54-годишната американска телевизионна водеща и филантроп Лорън Санчес, заедно с

...
54-годишната американска телевизионна водеща и филантроп Лорън Санчес, заедно с
Коментари Харесай

Невъзможно е да си купиш класа: Булката на Безос се появи в неподходяща рокля

54-годишната американска телевизионна водеща и човеколюбец Лорън Санчес, дружно с 60-годишния си избраник милиардер Джеф Безос, присъстваха на държавна вечеря в Белия дом в чест на японския министър председател Фумио Кишида. За събитието тя избра тоалет, който от няколко дни търпи рецензии в мрежата.

Това не е първият път, когато буйната брюнетка Лорън залага на алено, което контрастира идеално с гарвановата й коса, само че тоалетът на Rasario за 2200 $ с доста надълбоко деколте се счита от мнозина за извънредно несъответствуващ за сходно събитие.

Горната половина на роклята на Санчес се състоеше от дантелен корсет с транспарантна подплата сред гърдите и корема й, до момента в който долната половина беше дълга пола, която се спускаше до краката й, пише Daily Mail. Тя добави визията с диамантени обеци и бляскав клъч, който блестеше, до момента в който тя вървеше.
 Лорън Санчес Джеф Безос Джеф Безос и Лорън Санчес в Белия дом Снимка: Getty
Читателите се чудят по какъв начин една жена може да избере толкоз смела рокля за доста респектиращо събитие с присъединяване на висши чиновници на два щата, тъй като на вечерята бяха и американският президент Джо Байдън и брачната половинка му. Под новините мнозина означават, че макар че има доста пари, звездата няма усет и схващане за уместността на избрана рокля.

„ По дяволите, Лорън Санчес носеше това на вечеря в Белия дом? Опитва ли се да покаже новите „ девойки “, които получи с помощта на пластичната хирургия? Малко безкласно, нали? “, „ Лорън Санчес се облича като продажница на вечеря в Белия дом. #Can`tBuyClass ", " Гърдите на Лорън Санчес имаха личен фон ", " Лорън Санчес и милиардерът Джеф Безос на вечеря в Белия дом тази седмица не могат да се купят добър усет и облекла... кой е склонен с мен? “, „ Само аз ли, или годеницата на Джеф Безо, Лорън Санчес, се облича неуместно през множеството време? Искам да кажа, че Белият дом желае да наподобява по този начин? Добре ”, „ Тя на значима вечеря ли отива или на стриптийз клуб? ”, „ Парите не купуват класа ”, пишат в мненията.
 
Лорън не обръща внимание на рецензиите. Освен това, след завръщането си от Белия дом, тя сподели няколко фотоси в своя Instagram, показвайки тоалета. Санчес разгласява и фотография, направена в края на вечерта, на която се любува на парче пица.

" Как стартира... по какъв начин приключи. Каква красива вечер в окръг Колумбия. Нямам самообладание да ви покажа повече на следващия ден ", написа тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР