54-годишна жена от Великобритания е задържана в Смолян за притежание

...
54-годишна жена от Великобритания е задържана в Смолян за притежание
Коментари Харесай

Арестуваха британка в Смолян с голямо количество марихуана в два апартамента

54-годишна жена от Англия е арестувана в Смолян за владеене на огромно количество марихуана при обиск на два жилището в нефункциониращ хотел. Срещу нея са формирани две бързи производства.

При инспекция на жилищата в местността " Опаленика " на на разнообразни места - в стъклен буркан, в стъклен пепелник, на разнообразни места в стая, обособена като спалня държи суха зелено-кафява маса с бруто тегло 333,80 гр., които при направения полеви наркотест реагират на марихуана. Намерените наркотични субстанции са конфискувани.

Второто бързо произвеждане против същата жена е формирано за това, че в различен апартамент в същата постройка, без съответно позволение, държи високо рискови наркотични субстанции. На разнообразни места в жилището - на перваз на прозореца в спалнята, върху табуретка и на бюро са открити и конфискувани стъклено шише с капачка – капкомер, съдържащо тъмна на цвят течност и свитъци с формата на цигари и бяла пластмасова кутийка, съдържащи суха зелена тревна маса. При направения полеви наркотест веществата са реагирали на марихуана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР