54-годишен мъж е бил привлечен като обвиняем от Районната прокуратура

...
54-годишен мъж е бил привлечен като обвиняем от Районната прокуратура
Коментари Харесай

Задържаха изверг, насилвал сексуално и пребивал редовно 15-годишната си дъщеря

54-годишен мъж е бил притеглен като обвинен от Районната прокуратура в Разград за полово принуждение над щерка си, осъществено като продължавано закононарушение, както и за причиняване на лека телесна щета при изискванията на домашно принуждение.

Миналата нощ, откакто използвал алкохол, 54-годишният Е. Г. нанесъл побой над 15-годишната си щерка. При разпита потърпевшото дете разказало, че от декември предходната година до в този момент е било насилено от татко си четири пъти посредством мощ и закани – продължавано закононарушение по член 152, алинея 2, т. 1 и 2 от Наказателен кодекс. Деянието се санкционира с отнемане от независимост от 3 до 10 години.

За причиняване на леката телесна щета в изискванията на домашно принуждение Районната прокуратура в Разград го упреква и в закононарушение по член 131, алинея 1, т. 5а от Наказателен кодекс, което също се санкционира с отнемане от независимост.

Въпреки че Е.Г. не е осъждан, прокуратурата желае да му бъде взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, защото в случай че е на независимост, обвиненият може да се укрие и да извърши закононарушение. Събраните досега доказателства по делото водят до обосновано съмнение, че той е направил закононарушенията, за които е притеглен като обвинен, оповестиха от пресцентъра на Прокуратуарата в Р България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР