53-годишната Ваня Щерева сублимира. Няма я, бе. Изчезна... Дори най-близките

...
53-годишната Ваня Щерева сублимира. Няма я, бе. Изчезна... Дори най-близките
Коментари Харесай

Близките й в шок: Коя си ти и какво направи с Ваня Щерева?! (това НЕ Е певицата - СНИМКИ)

53-годишната Ваня Щерева сублимира. Няма я, бе. Изчезна... Дори най-близките й хора гледат фотографията, която тя разгласява преди часове в мрежата и питат: " Коя си ти и какво направи с Ваня Щерева?! "...

Сами виждате, че са прави, въпреки че - да, това е същата тази Ваня, а не друга жена. Писателката, сценаристка и певица издава ново парче, в което споделя, че е решила да заложи на радикално друга визия. То това добре, само че даже леко се е пооляла, тъй като и щерка й евентуално няма да я познае, в случай че я види на улицата инцидентно.

Ваня е с тъмна и къдрава коса, нищо общо с русото окосмение, с което сме привикнали да я виждаме. Освен това косата й наподобява много по-гъста от естествената, което сочи, че евентуално е употребила перука за фотосите.

Очите, гримът, самото лъчение даже са разнообразни от нейните, а евентуално има добавена и солидна доза фотошоп, защото по лицето й не проличава и една бръчица, то е безпрепятствено като стъкло.

Потребители в мрежата разясняват, че очевидно Щерева е в следващото си търсене на мъж. Или по-скоро би трябвало да кажем " младок ", тъй като помним, че последното й гадже беше с цели 25 години по-младо от нея.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР