53-годишната Таня Молани от Бедфордшър посети сафари парк с дъщеря

...
53-годишната Таня Молани от Бедфордшър посети сафари парк с дъщеря
Коментари Харесай

Ужасяващо! Агресивна мечка нападна кола, в която се вози малко дете

53-годишната Таня Молани от Бедфордшър посети сафари парк с щерка си и внука си, когато ядосана черна мечка атакува колата им. Звярът скочи върху капака и се опита да доближи до хората, като доста уплаши 6-годишния внук на Таня, оповестява Daily Mail.


Според Таня тази история можело да завърши тъжно, в случай че щерка й не бе заключила вратата на колата няколко минути преди офанзивата на мечката. Хищникът явно желал да се запознае с пасажерите на колата по-отблизо и даже се опитал да захапе стъклото. Изплашената жена помахала няколко пъти, надявайки се, че това ще изплаши звяра или ще притегли вниманието на личния състав на парка, само че нищо не се е трансформирало.

" Това беше необикновено ужасно и мечокът явно се опитваше да влезе вътре ", споделя Таня.


В последна сметка Таня и нейните дъщери решили да продължат да се движат и тръгнали напряко с мечката върху капака. Нападателят не харесал този метод на придвижване и в последна сметка най-сетне се отдръпнал. Едва тогава служителят на сафари парка пристигнал в колата, като се извинил и обяснил, че мечката станала нападателна заради топлината. Въпреки това индивидът не могъл да изясни за какво никой от чиновниците на парка не се опитал да успокои звяра.

" Мениджърът сподели, че в никакъв случай не е виждал нещо сходно и е шокиран. Той упрекна топлината за случая и ни предложи VIP пакет за 400 паунда. Но той не изясни за какво никой не ни оказа помощ ", прибавя дамата.



Таня е смутена, най-много тъй като шестгодишният й внук бил в колата. Момчето било толкоз уплашено, че траяло да се оглежда даже и когато пътувало за у дома. То считало, че колата към момента е преследвана от мечка. Жената е уверена, че подобен стрес би могъл да бъде избегнат, в случай че чиновниците на парка се намесили в точния момент.

Превод: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР