53-годишен мъж е загинал на работното си място във Враца,

...
53-годишен мъж е загинал на работното си място във Враца,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Трудова злополука във Враца, мъж загина на работното си място

53-годишен мъж е умрял на работното си място във Враца, научи извънредно организация BulNews. Мъжът е бил раздран от тестова машина в двора на завода за произвеждане на полиетиленови и полипропиленови тръби „ Химипласт “.
Трагичният случай е станал в петък малко преди 18 часа. Работният ден за Емил Димитров е бил завършил, само че той вместо да си тръгне и да издаде специфичните машини, отишъл да помогне на жена си, която също работи в предприятието. Оказало се, че в тестова машина е била заседнала тел. Мъжът без доста да се мисли решил самичък да се оправи с казуса, макар че оборудването имало ограничител, на който пишело, че влизането е безусловно неразрешено. Докато се усети бил засмукан от валяците и в двора на компанията се разнесли пронизващи кръвта писъци.
На метри от машината се намирал шефът на компанията Сергей Тодоров, който незабавно хукнал към служащия. На мястото стремително се стекли всичките у сътрудници от предприятието, само че като видели какво е станало останали вцепенени. Единствено Тодоров реагирал съответно и незабавно изтеглил раздрания служащ. Обадил се на тел. 112 и тръгнал към портала на компанията, с цел да посрещне колата за спешна помощ. По думите на шефа медиците пристигнали бързо, само че Емил към този момент бил мъртъв.
Сергей Тодоров към момента е в потрес и не може да проумее по какъв начин служащ с 10-години стаж във компанията е постъпил толкоз безконтролно. По процедура Емил Димитров е трябвало да алармира на техниците и шефа за казуса с машината, а вместо това той е решил самичък да в профил омотаната тел, което е коствало живота му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР