53-годишен изверг от кочериновското село Бароково изнасилвал в продължение на

...
53-годишен изверг от кочериновското село Бароково изнасилвал в продължение на
Коментари Харесай

Ужас в кочериновско село: Методи изнасилва месеци наред 15-годишната си дъщеря, а жена му...

53-годишен изрод от кочериновското село Бароково изнасилвал в продължение на месеци родната си щерка, която е едвам 15-годишна.

Методи Йорданов е притеглен като обвинен, че за интервала от 04.09.2019 година до 17.01.2020 година, в изискванията на продължаващо закононарушение, в това число и с използването на мощ, се е съвкупил или е правил опити да се съвкупи с малолетната си щерка, написа "Монитор ".

Оказва се, че мъжът в продължение на месеци тормозил щерка си, като до разплитането на зверството се стига, откакто лелята на момиченцето подава сигнал в полицията. Предполагат, че от самото начало майката на детето е знаела, само че не е направила нищо, с цел да отбрани щерка си.

„ Това семейство живее в фамилната къща на дамата на Методи – Дафинка. Тя е останала в завещание от татко й. Имат четири деца, само че 15-годишното е най-голямото. Доста е развито за възрастта си и очевидно поради това този човек е решил да се възползва от нея “, разясниха поданици на село Бараково, които са потресени от случилото се.

Методи и брачната половинка му Дафина се препитават като работят в разнообразни частни стопанства като кравари. Децата им посещавали учебно заведение, само че не непрекъснато.

„ Доколкото знаем те получават и помощи, само че и двамата работят. Методи много постоянно пиеше и е допустимо това да е правил с щерка си на пияно, не че го оправдаваме. Дано получи сериозна присъда и да не се весне тук. При нас няма място за сходни хора “, безапелационен е и кметът на селото Стойчо Стойчев.

Междувременно във вторник Районният съд в Дупница, управляван от арбитър Ели Скоклева взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с Методи Йорданов.

„ Съдът, като взе поради доводите на прокурора, отбраната, изказванията на обвинения и събраните в хода на досъдебното произвеждане доказателства, смята че са налице предпоставките на член 63, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с обвинения.

Обвинението е за две тежки закононарушения против половата цялост осъществени против малолетно лице. Налице е и заплаха да се укрие поради, че непрекъснатия и сегашния адрес са разнообразни от този, на който живее сега “, уточни по време на правосъдното съвещание арбитър Скоклева.

По време на правосъдното съвещание стана ясно, че Методи е осъждан неведнъж за обири. В Бараково също настояват, че постоянно посягал на дворовете на хората, изключително през летните месеци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР